We zouden je kunnen doodgooien met feiten en redenen waarom wij natuurwijn zijn gaan importeren. Maar het komt allemaal neer op het feit dat wij gewoon heel blij worden van wat we doen. Toffe nieuwe wijnen importeren die jij net zo graag wilt drinken als wij!

Ik ben jarenlang actief geweest in de muziekscene als drummer en producer, in die tijd heb ik ontelbare flessen wijn op… In plaats van een biertje had ik liever een goed glas wijn in m’n hand.
Ik zie veel vergelijkingen met wijn en muziek; het klinkt misschien pretentieus maar voor mij is wijn een vorm van kunst. Het gaat om authenticiteit, stijl, energie en expressie. Al een paar jaar lang wilde ik meer met wijn gaan doen; op een gegeven moment werd ik gegrepen door het natuurwijn-virus en ben ik begonnen. In eerste instantie veel lezen, leren, proeven, beurzen bezoeken en mensen ontmoeten die mijn passie delen. Mijn doel: meer natuurwijn naar Den Haag halen en mijn te passie met jullie delen. Eind 2019 was het zover en zijn we begonnen met 20 exclusieve wijnen van 6 verschillende wijnmakers uit heel Europa. De bedoeling is om ons assortiment in de komende tijd uit te breiden en steeds nieuwe en spannende wijnen aan te kunnen bieden. We leveren onze vin nature aan horeca en de consument. Heb jij leuke ideeën of evenementen waarin wij een rol zouden kunnen vervullen, laat het weten. Hopelijk tot snel!

 

Cheers,

Jelger